Vragen? 0578-769041  |  Privacy- en cookiebeleid

Buitenschoolse opvang

testBuitenschoolse opvang (BSO) bij het Korfje is voor kinderen van 4-12 jaar.De BSO ruimte is ingericht met verschillende hoeken waar voldoende spel en speelmatriaal aanwezig is voor alle leeftijden. Ook is er een ruime buitenspeelruimte.     

Buitenschoolse opvang (BSO) is de opvang voor schooltijd, na schooltijd, op vrije dagen of tijdens schoolvakanties. Ouders betalen de kosten voor deze opvang zelf. Als ze aan de voorwaarden voldoen, kunnen de meeste ouders een deel van de kosten vergoed krijgen via de kinderopvangtoeslag.

BSO kan bij het Korfje per uur afgenomen worden. Er is geen minimum afname verplicht, ook niet in de vakanties!

Wij houden ons bij de BSO zo veel mogelijk aan een vaste dagindeling waardoor er structuur en duidelijkheid in voor de kinderen en voldoende afwisseling in rust en spelmomenten.

12.30 uur : uit school wordt er samen brood gegeten en wat gedronken.

12.30 uur : samen opruimen van de lunch en daarna ruimte voor vrij spel binnen of buiten of er wordt een activiteit aangeboden

15.30 uur: de andere kinderen komen uit school en er is een gezamelijk drink moment met fruit. Daarna weer ruimte voor vrij spel binnen of buiten of er wordt een activiteit aangeboden

Laatste tweets