Vragen? 0578-769041  |  Privacy- en cookiebeleid

Buitenschoolse opvang Veessen

Buitenschoolse opvang (BSO) bij het Korfje Veessen is voor kinderen van 4-12 jaar, gevestigd in Basisschool de ijsselvallei in Veessen. De BSO ruimte is ingericht met verschillende hoeken waar voldoende spel en speelmatriaal aanwezig is voor alle leeftijden. Ook is er een ruime buitenspeelruimte, wat tevens ook het plein is van de school.     

Buitenschoolse opvang (BSO) is de opvang voor schooltijd, na schooltijd, op vrije dagen of tijdens schoolvakanties. Ouders betalen de kosten voor deze opvang zelf. Als ze aan de voorwaarden voldoen, kunnen de meeste ouders een deel van de kosten vergoed krijgen via de kinderopvangtoeslag.

BSO kan bij het Korfje in Veessen per uur afgenomen worden. Er is geen minimum afname verplicht, ook niet in de vakanties!

Wij houden ons bij de BSO zo veel mogelijk aan een vaste dagindeling waardoor er structuur en duidelijkheid in voor de kinderen en voldoende afwisseling in rust en spelmomenten.

12.00/ 12.30 uur : uit school wordt er samen brood gegeten en wat gedronken.

12.30/13.00 uur : samen opruimen van de lunch en daarna ruimte voor vrij spel binnen of buiten of er wordt een activiteit aangeboden

14.30 uur: de andere kinderen komen uit school en er is een gezamelijk drink moment met fruit. Daarna weer ruimte voor vrij spel binnen of buiten of er wordt een activiteit aangeboden

16.30 uur: de kinderen die hier gebruik van willen maken eten een warme maaltijd, de andere kinderen krijgen een snack in de vorm van een rijstwafel of cracker met gezond beleg.

Laatste tweets