Vragen? 0578-769041  |  Privacy- en cookiebeleid

Even voorstellen

| Monique ter Velde

Pedagogisch medewerker | Mede eigenaar
Hoi ik ben Monique ter Velde. Naast mijn werkzaamheden bij "het Korfje" ben ik moeder van 2 kinderen. Ik werk al zo'n 13 jaar in de kinderopvang en doe dit elke dag weer met heel veel pleizer voor het vak. De diversiteit in de ontwikkeling van jonge kinderen en de eigenheid van elk kind maakt dat mijn werk elke dag weer vernieuwend en uitdagend is.  

| Suzanne Kieskamp

Pedagogisch medewerker | Mede eigenaar
Hallo, ik ben Suzanne Kieskamp. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. In woon met mijn gezin in Heerde. Al 13 jaar werk ik met plezier in de opvang, geen enkele dag is het zelfde. Ik vind het mooi om de ontwikkeling te volgen en om  te zien dat geen enkel kind het zelfde is. Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn/haar eigen niveau en tempo. Dat uitgangspunt sluit perfect aan bij de visie van Reggio Emila waar wij ons bij het Korfje door hebben laten inspireren.

| Annerieke Docter

Pedagogisch medewerker
Hallo, mijn naam is Annerieke Docter en woon samen met mijn partner Sander in Wezep.Na mijn opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 heb ik gewerkt als gastouder bij een gezin aan huis en als invalkracht op zowel kinderdagverblijf als BSO. Vanaf februari 2017 ben ik werkzaam bij kinderdagverblijf het korfje.
Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Ik vind het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en daarbij activiteiten aan te passen op de behoefte en interesses van de kinderen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen bij ‘het Korfje’.

Mariëlle Bosman


Pedagogisch medewerker
Hallo, ik ben Mariëlle Bosman en ik woon in Heerde. In 2017 heb ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 gehaald. Ik wist op jonge leeftijd al dat ik graag met kinderen wou werken. Door de kinderen zoveel mogelijk zelf te laten doen en zelf te laten ontdekken, merk je hoeveel de kinderen eigenlijk al kunnen. Verder vind ik het belangrijk dat de kinderen het naar hun zin hebben bij Het Korfje.

| Aliëtte Bosman

Pedagogisch medewerker  
Hallo, mijn naam is Aliëtte Bosman. Mijn man Bas en ik wonen samen met ons zoontje Hidde van 2 jaar- met veel plezier in Hattem. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn en anders ontspan ik graag met  het lezen van een goed boek.Voor heen ben ik gastouder geweest en werkte ik op een BSO in Zwolle. Dit heb ik met veel plezier gedaan, maar ik ga graag een nieuwe uitdaging aan bij ‘het Korfje’.  Wat is het mooi dat elk kind zo uniek is, met zijn/haar kwaliteiten! Daarom vind ik het belangrijk en mooi om persoonlijke aandacht voor de kinderen te hebben in een veilige en gezellige omgeving.     
                                                                                                        

 

 

Laatste tweets