Vragen? 0578-769041  |  Privacy- en cookiebeleid

Even voorstellen

| Monique ter Velde

Pedagogisch medewerker | Mede eigenaar
Hoi ik ben Monique ter Velde. Ik woon in Heerde en ben moeder van 2 kinderen. Ik werk sinds 2002 in de kinderopvang en doe dit nog altijd met heel veel plezier voor het vak. Naast mijn werkzaamheden als pedagogisch medewerker op de groep, ben ik ook mede-eigenaresse van het Korfje. In 2019 heb ik mijn opleiding Pedagogisch coach afgerond en coach ik de medewerkers op de groepen.
De diversiteit in de ontwikkeling van jonge kinderen en de eigenheid van elk kind maakt dat mijn werk elke dag weer vernieuwend en uitdagend is.  

| Suzanne Kieskamp


Pedagogisch medewerker | Mede eigenaar
Hallo, ik ben Suzanne Kieskamp. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. In woon met mijn gezin in Oene. Al vele jaren werk ik met plezier in de opvang, geen enkele dag is het zelfde. Ik vind het mooi om de ontwikkeling te volgen en om  te zien dat geen enkel kind het zelfde is. Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn/haar eigen niveau en tempo. Dat uitgangspunt sluit perfect aan bij de visie van Reggio Emila waar wij ons bij het Korfje door hebben laten inspireren.
Naast mijn werkzaamheden op de groep ben ik mede-eigenaresse en leidinggevende van het Korfje.

| Annerieke Docter

Pedagogisch medewerker kdv
Hallo, mijn naam is Annerieke Docter en woon samen met mijn partner Sander en mijn dochter Tessa in Wezep. Na mijn opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 heb ik gewerkt als gastouder bij een gezin aan huis en als invalkracht op zowel kinderdagverblijf als BSO. Vanaf februari 2017 ben ik werkzaam bij kinderdagverblijf het korfje.
Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Ik vind het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en daarbij activiteiten aan te passen op de behoefte en interesses van de kinderen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen bij ‘het Korfje’.

Mariëlle Bosman


Pedagogisch medewerker kdv
Hallo, ik ben Mariëlle Bosman en ik woon in Heerde. In 2017 heb ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 gehaald. Ik wist op jonge leeftijd al dat ik graag met kinderen wou werken. Door de kinderen zoveel mogelijk zelf te laten doen en zelf te laten ontdekken, merk je hoeveel de kinderen eigenlijk al kunnen. Verder vind ik het belangrijk dat de kinderen het naar hun zin hebben bij Het Korfje.

| Tessa Scholten

Pedagogisch medewerker  kdv en bso
Hallo, mijn naam is Tessa Scholten en ik woon in Heerde. Sinds 2022 ben ik in het bezit van mijn diploma Pedagogisch medewerker niveau 3. Na mijn stage bij het Korfje kon ik meteen aan de slag daar.
Ik wist op jonge leeftijd al dat ik met kinderen wilde gaan werken.
Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen erg leuk, ook vind ik het erg belangrijk dat kinderen zicht 'thuis' voelen. 

Elise Bos 

   

Pedagogisch medewerker in opleiding kdv en bso
Hallo, mijn naam is Elise Bos en samen met mijn vriend en onze dochter wonen wij in Hattem. Na een tijdje als oppas aan huis te hebben gewerkt ben ik voor een thuisstudie pedagogisch medewerker gegaan waarvoor ik bij het Korfje nu een leuke leer/werkplek heb gevonden . Ik vind het leuk om te zien wat voor ontwikkeling kinderen doormaken, van de eerste hapjes en stapjes tot de eerste woordjes. Ik hou ervan om lekker eropuit te gaan, spelletjes te doen of te knutselen. Maar het belandrijkste vind ik dat de kinderen op hun plek zijn en de ouders hun kind met een vertrouwd gevoel achter kunnen laten.                                                                                      

Zoë Draaijer 

Pedagogisch medewerker kdv en bso
Hallo, ik ben Zoë Draaijer en woon in Heerde. In 2020 heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker niveau 3 afgerond. Sinds oktober 2020 ben ik werkzaam bij het Korfje. Toen ik klein was wist ik al dat ik met kinderen wilde gaan werken. Ik vind het leuk om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en als je ze hun gang laat gaan je ziet dat de kinderen al veel zelf kunnen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich 'thuis' voelen, dat merk ik als de kinderen ontspannen zijn en met plezier naar het korfje komen. 

Laatste tweets